Povestea mea ( Partea a II -a )

Am  asteptat un minut intreg, un minut infernal, in care ceasul meu interior ticaia de zor. Acest minut infernal a devenit precum picatura chinezeasca. Nu am mai rezistat, nervii mei au fost intinsi la maxim si a trebuit sa prostestez, pastrandu-mi insa calmul.
– Intra o data!
In acea clipa, a intrat o bruneta inalta, intr-un halat de laborator gri. Parul lung si picioarele de gazela pe care le cunosc perfect, ma fascineaza de fiecare data cand o privesc.
– Care este motivul acestei vizite grosolane?
Fata si-a coborat privirea pentru cateva secunde, apoi si-a atintit-o din nou inspre mine, decisa si foarte ingrijorata.
– Am venit sa va anunt despre problemele care au intervenit.
– Spune repede, nu am timp. I-am spus eu pe un ton ferm. SIncera sa fiu, chiar nu aveam chef de prostiile lor.
– Ei bine, protestele au incetat iar supravietuitori mai sunt foarte putini. Nu mai au resurse, canibalismul este la ordinea zilei , dar continua sa se reproduca. Avem situatia sub control atata timp cat resursele lor sunt la pamant, dar trebuie sa avem mare grija.
– Poti pleca.
– Dar inca nu v-am spus in ce stadiu sunt cercetarile..
– Am spus ca poti pleca! I-am repetat, intorcandu-ma catre fereastra blindata. A, mai intai pune cartea aia pe raftul de langa usa.
– Am inteles, doamna.
A facut ce i-am spus si s-a retras in liniste. Povestea asta devine din ce in ce mai interesanta.Ma gandesc sa ii schimb putin continutul, sa ii schimb tema. Imortalitatea  nu este inca posibila, desi cercetatorii mei lucreaza din greu. Cred ca am sa le dau o pauza… Vesnicia intr-o lume perfecta suna terifiant, chiar nu o mai doresc.
Prostii! Voi continua aceasta poveste la nesfarsit, va fi o poveste perfecta, o poveste care nu se termina nici o data, o poveste care o sa va tina in suspans pe tot parcursul ei…sau nu. Ce e in capul meu?! Povestea asta e ridicola! Gata, am sa o termin. Ce tot vorbesc eu despre reconstructia lumii?!…
Ba nu…e o poveste perfecta! Acum, sunt noul Dumnezeu. Nu, nu imi pun oamenii sa imi construiasca altare, nu ii pun sa rabde de frig, de foame sau de sete. Nu voi face aceeasi greseala ca si Dumnezeul lor masculin. Da, Dumnezeu este barbat. Numai un barbat ar putea face asemenea greseli pe care le-a facut Dumnezeu. Eu ii voi demonstra vechiului Dumnezeu, le voi demonstra tuturor ca s-a nascut un nou Dumnezeu! Un Dumnezeu perfect, un Dumnezeu cu chip de femeie.
Ma veti iubi! Cu totii ma vor iubi si asta nu pentru ca le voi promite un loc perfect in care vor ajunge doar daca ma vor venera, un loc pentru care trebuie sa demonstrezi prin suferinta ca meriti sa ajungi.Nu, eu voi oferi tuturor de la bun inceput locul perfect, voi fi eroul tuturor!
Voi oferi tuturor imortalitatea. Vor putea cu totii sa guste din toate placerile vietii de dinainte, dar fara consecinte. Toate viciile vor fi permise si accesibile, fara daune materiale sau in materie de sanatate.
Dumnezeu va fi femeie, iar eu voi fi Dumnezeu!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: