Povestea mea ( Introducere )

Termina! Asta este povestea mea si o scriu cum vreau eu. Nu am sa schimb absolut nimic la aceasta poveste. Personaje, intamplari, greseli de ortografie si punctuatie, greseli in exprimare , cuvinte folosite aiurea , nu am sa le modific, nu am sa corectez nimic, aceasta este povestea mea si va decurge dupa cum vreau eu.

Eu hotarasc soarta personajelor mele , eu hotarasc cine au fost, cine sunt si cine ( sau de ce nu „ce”) vor deveni.  Si ce daca personajul principal era o curva sau era un drogat? Si ce daca personajul principal moare? Care e problema daca raul invinge binele in povestea mea? Este povestea mea! La autor nu va aparea numele nici unuia dintre voi care veti incerca sa ma corectati. Va aparea numele meu si atat. Intelegi? Adica, te chinui degeaba.

Povestea mea, povestea ce o scriu acum va fi cea mai buna. Nu, nu va fi perfecta, va contine greseli in abundenta, personajele vor oferi cititorului un exemplu negativ, un exemplu pe care toti isi vor dori sa-l urmeze. Voi influenta negativ fiecare cititor in parte. Eroii isi vor pierde valoarea, ii voi pune intr-o lumina proasta iar personajele negative ( ucigasi, violatori, drogati,hoti etc. ) vor straluci. Voi arata partea buna, beneficiile pe care le au acesti oameni si imi voi creea propria armata de fani.

Voi deveni celebra, tinerii ma vor iubi,  cu totii o sa-mi citeasca povestea , cu o sete inimaginabila de lectura.  Ii voi schimba viata fiecarui cititor in parte, ii voi face pe toti sa ma venereze. Voi avea si dusmani, Bisericile , oficialitatile si batranii vor fi impotriva mea. Vor incerca sa ma doboare, dar eu si noua generatie pe care am creeat-o vom elibera lumea de moralitate. Da, vom face ca moralitatea sa fie interzisa iar legile calcate in picioare. Voi creea un haos mondial si intr-un final, voi distruge toata viata de pe Terra.

Vom mai ramane doar eu si o armata mica de ucigasi. Eu voi fi deja inaintata in varsta iar ucigasii mei, oamenii mei vor incerca sa reconstruiasca toata viata. Armata mea ii va contine pe cei mai destepti o suta de oameni, cei care vor face din Terra un al doilea Rai. Da, asta va fi…

Bineinteles ca vor exista si supravietuitori, insetati dupa crime, supravietuitori respinsi de noi care vor incerca sa isi creeze o armata si sa distruga totul, sa distruga viata ce noi vom incerca sa o reconstruim, doar cu scopul de a ramane ei, de a se razbuna pe noi , iar apoi sa se manance intre ei ca niste monstrii ce vor fi. Pentru asta au fost programati. Pentru a uri pe toata lumea si pentru a fi narcisisti.

Cu noi, nimeni nu se va putea pune. 100 cei mai destepti oameni de pe planeta vor supravietui razboiului cu rasa umana. Doar unul ii va conduce. Doar cel mai inteligent om de pe planeta, cel care a fost in spatele intregului razboi…Sau mai degraba CEA care i-a adus pe toti la picioarele ei.

EU voi conduce lumea! Eu am fost geniul care printr-o carte a schimbat soarta Terrei!   EU!

Va urma…

( OK . Am inceput alt proiect, pe care sper ca voi reusi sa il termin. Ideea mi-a venit acum vreo…doua saptamani si am tot spus ca am sa o astern negru pe alb, dar am fost foarte ocupata si nu am avut timp. Acuma, voi profita de vacanta si ma voi ocupa mai mult de blog, de partea literara.)

Lectura placuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: