Concursul national de teatru Sighisoara

In perioada 16-18 iulie s-a desfasurat la Sighisoara a 3’a editie a festivalului national de teatru la care au participat 16 trupe. Bineinteles, Sighisoara a castigat o gramada de premii. A fost o editie destul de interesanta, desi anul acesta s-a tinut in aer liber la Clubul Copiilor.

Ca in fiecare an, am cunoscut o gramada de tineri pasionati de teatru (si nu numai) si am intalnit o gramada prieteni vechi.Picioarele mele arata in ultimul hal de la concursul de alpinism ce s-a tinut pe vila :)) Dar, ne-am distrat si…am luat locul 3 :X Cu tot cu frica mea de inaltimi:)) .A fost frumos dar…orice minune tine trei zile. Mie atat de dor sa joc si eu pe scena…dar,sper ca nu va mai fi mult pana ma voi afla din nou jucand.

Sper ca si la anul vor fi la fel de multi oameni atat de minunati cu care sa imi pierd timpul razand si distrandu-ma:)) va asteptam cu drag si la anul >:D<

” Caci viata-i doar o umbra trecatoate, un biet actor ce se framanta-n scena in ceasul lui , apoi l-ai si uitat; Un basm de zbucium plin spus de-un nebun si fara niciun rost…”

-Wiliam Shakespeare-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: